Главоболието е обединяващо понятие за различни болки и болезнени усещания в областта на главата.

...
Главоболието е обединяващо понятие за различни болки и болезнени усещания в областта на главата.
Коментари Харесай

Д-р Мясников посочи необичаен начин за лечение на главоболие

Главоболието е сплотяващо разбиране за различни болки и мъчителни чувства в региона на главата. То постоянно е симптом или резултат на някаква болест или реакция на организма към дадени условия на живот.

Трудно е да се диагностицират аргументите на главоболието, за което е належащо всеки болен да наблюдава общото положение на организма си, периодичността на болките, региона, в която се явяват, времето на явяване и ситуацията, при която болките са най-силни.

Лекарят и ефирен водещ Александър Мясников сподели, че можете да се отървете от главоболието благодарение на необикновен метод.

 

Става въпрос за  антидепресанти, които в този случай би трябвало да се одобряват в дребни дози.

Лекарят изясни в какви случаи можете да употребявате този способ.

Упоритите главоболия, в случай че приемате болкоуспокояващи повече от 15 пъти месечно, т.е. всеки втори ден, се лекуват единствено с дребни дози антидепресанти, изясни експертът.

А Наталия Шиндряева, лекар на науките, професор в университета “Сеченов, сподели, че главоболието може да бъде обезпокоителен признак и разследване от съществени патологии, които не би трябвало непрекъснато да се пробват да се преодолеят с болкоуспокояващи./Zdrave.to

 

 

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР